اسفند ۴, ۱۳۹۶
صفحه اصلی / آشپزی / کنسرو و مربا / طرز تهیه رب گوجه خانگی به روشی آسان

طرز تهیه رب گوجه خانگی به روشی آسان

31+
طرز تهیه رب گوجه خانگی به روشی آسان
۴٫۷ (۹۴٫۰۷%) ۲۷ امتیازs

در قدیم رب گوجه را در خانه تهیه می کردند به اینصورت که گوجه های شسته و ورقه شده را نمک می زدند و در آفتاب می گذاشتند تا گوجه آب بیندازد و پوست آن جدا شود . گوجه نرم شده را چنگ می زدند و بعد از صاف کردن آنرا می جوشاندند تا غلیظ شود . بعد از رونق کار کارخانه جات رب گوجه سازی و کوچک شدن منازل تهیه رب گوجه در خانه رونق چندانی نداشت و مردم همه به سوی خرید رب گوجه های آماده کارخانه ای رو آوردند.

از آنجایی که من بعد از تولد پسرم  به سلامت مواد غذایی خیلی اهمیت می دهم ، بعد از تحقیقات در زمینه بهداشت مواد کارخانه ای و استفاده از افزودنی ها و نگهدارنده ها   و در مشورت با مشاور تغذیه و تاکید ایشان بر استفاده از مواد تازه خانگی برای کودکان و رشد هوشی و جسمی کودک سعی کردم  بیشتر مواد را در خانه تهیه  کنم یکی از این مواد پر کاربرد رب گوجه است .

مواد لازم :

گوجه ………..  ۲ کیلو

نمک ………. ۱ قاشق

طرز تهیه رب گوجه خانگی :

برای تهیه رب گوجه به روش  آسان در خانه که در آشپزخانه های کوچک امروزی قابل تهیه باشد ،  گوجه هایی انتخاب می کنیم که کاملاً رسیده باشد.

robgoje1

گوجه ها را شسته و تکه تکه می کنیم.

robgoje2

گوجه ها را در مخلوط کن ریخته و نرم می کنیم . می توانیم گوجه ها را با چرخ گوشت چرخ کنیم. در این روش پوست گوجه ها با گوجه نرم می شود .

robgoje3

گوجه را از صافی فلزی رد می کنیم تا پوست و تخم گوجه ها گرفته شود. اگر تخم گوجه ها را نگیریم مزه رب گوجه تلخ می شود.

robgoje4

آب گوجه را در قابلمه ریخته و روی شعله گاز با حرارت ملایم قرار می دهیم .

robgoje5

وقتی آب گوجه نسبتاً غلیظ شد یک قاشق نمک اضافه می کنیم. غلظت رب گوجه نباید زیاد غلیظ یا زیاد رقیق باشد.

robgoje6

در این روش چون پوست گوجه هم استفاده می شود رب گوجه قرمز و خوشرنگ تری خواهیم داشت.

robgoje7

با تهیه رب گوجه خانگی و اطمینان  از سلامت آن با خیال راحت برای کودکانمان غذا تهیه می کنیم.

رب گوجه خانگی را در شیشه های در بسته در یخچال نگه داری می کنیم.

robgoje8

31+

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *