اسفند ۴, ۱۳۹۶
صفحه اصلی / آشپزی / غذاهای انگشتی / طرز تهیه سمبوسه گوشت و سبزی و طریقه پیچیدن سمبوسه با نان لواش

طرز تهیه سمبوسه گوشت و سبزی و طریقه پیچیدن سمبوسه با نان لواش

22+
طرز تهیه سمبوسه گوشت و سبزی و طریقه پیچیدن سمبوسه با نان لواش
۴٫۵ (۹۰%) ۸ امتیازs

سمبوسه از غذاهای مورد علاقه جنوب ایران است که با سس تند سرو می شود. مواد داخل سمبوسه می توان به دلخواه تغییر  داد . برای تهیه سمبوسه طریقه پیچیدن نان خیلی مهم است . برای راحتی تهیه سمبوسه حتما از نان تازه استفاده می کنیم. سمبوسه گوشت و سبزی مواد اصلی داخلی آن گوشت گوسفندی و سبزی معطر است.

مواد لازم :برای ۲۰ عدد سمبوسه گوشت و سبزی

گوشت چرخ کرده ………  ۴۰۰ گرم

سیب زمینی ……………  ۴۰۰ گرم

پیاز متوسط ………………..  ۲ عدد

سبزی خرد شده………….  ۲ لیوان

زرشک …………………  نصف لیوان

فلفل دلمه ………… ۱ عدد متوسط

رب گوجه …….. ۲ قاشق غذا خوری

روغن برای سرخ کردن

نمک ، فلفل ، زرچوبه

طرز تهیه سمبوسه گوشت و سبزی :

برای تهیه این سمبوسه مواد اولیه و اصلی گوشت چرخ کرده است  برای کودکان از گوشت گوسفندی استفاده می کنیم .

samboosegoosht2

می توانیم برای این تعداد سمبوسه از ۳۰۰ گرم گوشت و ۱۰۰ گرم سویا استفاده کنیم که برای این کار سویا را از قبل خیس می کنیم و پس از آبکشی به همراه گوشت چرخ می کنیم . برای کودکان که طعم سویا را دوست ندارند این بهترین کار است.

پیاز را نگینی خرد کرده و در روغن تفت می دهیم.

samboosegoosht3

 وقتی پیاز طلایی شد زرد چوبه اضافه می کنیم.

samboosegoosht4

به پیاز های سرخ شده گوشت که از قبل چرخ کرده ایم اضافه می کنیم.

samboosegoosht5

گوشت را در پیاز و روغن تفت می دهیم تا آب گوشت جذب شود .

دو قاشق رب گوجه اضافه می کنیم و به همراه گوشت تفت می دهیم.

samboosegoosht6

یک فنجان آب به گوشت اضافه می کنیم و با حرارت ملایم صبر می کنیم تا گوشت پخته شود.

samboosegoosht7

سبزی شامل تره ، جعفری ، گشنیز را خرد کرده و به گوشت اضافه می کنیم.

samboosegoosht8

صبر می کنیم تا سبزی به همراه گوشت پخته شود .

فلفل دلمه نگینی خرد شده را اضافه می کنیم .

samboosegoosht9

زرشک را از قبل شیسته و آبکشی کرده و به مواد اضافه می کنیم.

samboosegoosht10

وقتی آب موا دکاملاً جذب شد شعله گاز را خاموش می کنیم.

samboosegoosht11

سیب زمینی ها را از قبل آب پز کرده، پس از سرد شدن پوست گرفته و رنده می کنیم.

samboosegoosht13

سیب زمینی را کم کم به مایع گوشتی اضافه می کنیم.

samboosegoosht14

برای پیچیدن سمبوسه از نان لواش تازه استفاده می کنیم.

نان لواش که در یخچال یا فریزر مانده باشد موقع پیچیدن از هم می پاشد.

نان لواش را با قیچی برش می زنیم و به صورت نوار مستطیل شکل در می آوریم.

samboosegoosht15

یک قاشق از مایع گوشتی را روی نان گذاشته نان را به شکل مثلث شکل می پیچیم.

samboosegoosht16

samboosegoosht17

samboosegoosht

samboosegoosht18

samboosegoosht19

samboosegoosht20

samboosegoosht21

سمبوسه گوشت و سبزی را پس از پیچیدن در روغن داغ سرخ می کنیم.

samboosegoosht22

سمبوسه را بعد از اینکه پیچیدیم می توانیم در پلاستیک فریزری گذاشته و در فریزر نگه داری کنیم تا در زمان نیاز آنرا درآروده و در روغن داغ سرخ کنیم.

من معمولاً برا بچه ها از قبل سمبوسه آماده می کنم و بدون سرخ کردن در پلاستیک فریزری در فریزر می گذارم صبح از فریزر خارج می کنم و در روغن داغ سرخ می کنم به عنوان لقمه مدرسه .

سمبوسه راحت ترین روش برای اشتیاق کودکان به خوردن گوشت و سویاست که بدون هیچ مقاومتی با کمال میل و رغبت کودکانمان از پروتئین گوشت و سویا استفاده می کنند.

و این هم سمبوسه گوشت و سبزی خوشمزه خانگی حکایت های کودکانه

samboosegoosht23

22+

این مطالب را نیز ببینید!

طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه خوشمزه و لذیذ و خواص باقالی

17+ طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه خوشمزه و لذیذ و خواص باقالی ۵ (۱۰۰%) ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *