اسفند ۴, ۱۳۹۶
صفحه اصلی / آشپزی / غذاهای سنتی / جوجه کباب ماستی – کنجه لاری

جوجه کباب ماستی – کنجه لاری

18+
جوجه کباب ماستی – کنجه لاری
۳٫۵ (۷۰%) ۲ امتیازs

جوجه کباب ماستی – کنجه لاری غذای محبوب و لذیذ مربوط به شهر لار است که در تمام ایران طرفدار دارد . کنجه لاری از گوشت گاو – گوسفند  یا مرغ به همراه ماست و پیاز تشکیل می شود . طعم متفاوت کنجه لاری به دلیل استفاده از ماست است . برای تهیه جوجه کباب ماستی می توان از مرغ فیله شده یا مرغ با استخوان کبابی تکه شده استفاده کرد.   جوجه کباب ماستی را همراه نان یا پلو می توان میل نمود.

مواد لازم برای جوجه کباب ماستی – کنجه لاری :

سینه مرغ …………   ۲ عدد

پیاز ………………  ۳۰۰ گرم

ماست چکیده …….  ۲ لیوان

روغن زیتون ………. ۳ قاشق

پودر سیر ………..  ۱ قاشق

فلفل سیاه ……… ۱ قاشق

نمک …………….  ۱ قاشق

طرز تهیه جوجه کباب ماستی – کنجه لاری :

برای تهیه  کباب کنجه لاری ابتدا سینه مرغ را به صورت کبابی تکه کرده و در آبکش می ریزیم تا آب آن گرفته شود.

پیاز را خلالی تکه می کنیم.

kenje1

مرغ را با پیاز مخلوط می کنیم و هم می زنیم تا آب پیاز به خورد مرغ برود.

kenje2

یک قاشق نمک اضافه می کنیم.

kenje3

برای کباب ماستی حتما از پودر فلفل سیاه استفاده می کنیم. پودر فلفل سیاه را اضافه کرده و هم می زنیم.

پودر سیر یا سیر تازه له شده را اضافه می کنیم.

kenje5

برای تهیه کنجه لاری از هیج ادویه استفاده نمی کنیم تا طعم کباب تغییر نکند.

kenje6

مواد کباب را با دست مخلوط کرده و به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا مرغ طعم دار شود .

مرغ را از یخچال خارج کرده و ماست چکیده را به مواد اضافه می کنیم . برای تهیه جوجه کباب ماستی حتما باید از ماست چکیده استفاده کرد .

kenje7

مرغ را به مدت نیم ساعت در یخچال قرار می دهیم بعد از آن روغن زیتون را اضافه می کنیم روغن زیتون به مغز پخت شدن و ترد شدن کباب کمک می کند.

kenje8

 

kenje9

بعد از یخچال خارج کرده و کباب را در سیخ می زنیم .

kenje11

کنجه لاری را می توان روی زغال یا در کباب پز تهیه کرد.

جوجه کباب ماستی را می توان همراه نان یا پلو میل کرد.

kenje13

حکایت های کودکانه دستور تهیه جوجه کباب ماستی – کنجه لاری را از مردم خوش ذوق لار تهیه کرده است .

kenje19

18+

این مطالب را نیز ببینید!

طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه خوشمزه و لذیذ و خواص باقالی

17+ طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه خوشمزه و لذیذ و خواص باقالی ۵ (۱۰۰%) ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *