آذر ۲۲, ۱۳۹۶
صفحه اصلی / تزیین غذا / خاگینه پوفی

خاگینه پوفی

12+
خاگینه پوفی
۵ (۱۰۰%) ۷ امتیازs

خاگینه:

خاگینه شیرینی سنتی و محبوب ایرانی هاست ، که به روشهای مختلفی درست می شود. خاگینه در اصل مخلوطی از تخم مرغ و آرد است که در روغن سرخ شده و به همراه شکر میل می شود.

خاگینه پوفی را می توان به عنوان یک عصرانه به همراه چای ، نوشیدنی محبوب ایرانی ها ؛ در کنار خانواده میل نمود .

مواد لازم :

تخم مرغ ………….. ۱ عدد

ماست ……………. نصف پیمانه

روغن مایع ………… ۲ قاشق غذا خوری

بکینگ پودر ……….. ۲ قاشق

آرد ………………… ۲ لیوان

مواد لازم برای شیره :

آب ……………..  ۱ لیوان

شکر …………… ۱ پیمانه

زعفران …………. کمی

گلاب ………….. ۲ قاشق

برای تهیه خاگینه پوفی ابتدا شیره را آماده می کنیم.

در یک ظرف شکر ، آب ، گلاب ، زعفران ریخته و روی شعله گاز حرارت می دهیم . مایع را به هم زده تا شکر کامل در آب حل شود. صبر می کنیم تا آب آن بخار شده و شیره غلیظ شود . سپس گاز را خاموش کرده و شیره را در محیط آشپزخانه قرار می دهیم تا خنک شود.

۰۰۴

برای تهیه خاگینه پوفی:

در یک ظرف ماست و تخم مرغ را با هم مخلوط می کنیم تا کامل یکدست شود. سپس روغن اضافه کرده و به هم می زنیم.

آرد را با بکینگ پودر مخلوط کرده و کم کم به مایه تخم مرغ اضافه می کنیم و مرتب هم می زنیم تا جایی که خمیر یکدست و نرمی داشته باشیم که به دست نچسبد.

معمولا مقدار آرد بسته به نوع آرد و شل و سفت بودن ماست متفاوت است. من در اینجا ۲ لیوان آرد اضافه کردم.

۰۱۵

روی سطح کار کمی آرد ریخته و آرد را با وردنه روی سطح باز می کنیم . قطر خمیر تقریباً نیم سانت باشد. خمیر را قالب زده و در روغن داغ فراوان سرخ می کنیم.( در اینجاست که کودک دلبند شما به کمک شما می آید و اصرار دارد که به شما کمک کند ، البته اگر کودک شما بیشتر از ۵ سال داشت توصیه می کنم از پیشنهاد او استقبال کنید چون کودکان وقتی در کاری همکاری می کنند هم حس همکاری را یاد می گیرند و هم از طعم غذا بیشتر لذت می برند. !!)

۰۱۶

۰۲۱

وقتی خاگینه ها آماده شد آنرا در صافی ریخته تا روغن اضافی آن گرفته شود.

سپس خاگینه را در شیره که از قبل درست کرده بودیم می ریزیم تا شیره به خورد خاگینه ها برود.

اگر شیره داغ باشد خاگینه ها خمیر می شود پس حتماً صبر کنید تا شیره سرد شود.

۰۲۵

برای کودکان خاگینه پوفی را می توان با عسل شیرین کرد. به این صورت که نصف فنجان عسل را با نصف فنجان آب گرم مخلوط می کنیم تا عسل رقیق شود و آنرا روی خاگینه ها می ریزیم. و با مغز پسته و بادام تزیین می کنیم. و این هم دستوری از حکایت های کودکانه برای کودکان دلبند شما .

 

۰۵۵

12+

این مطالب را نیز ببینید!

طرز تهیه حلوا کاسه شیرازی مناسب افطار

7+ طرز تهیه حلوا کاسه شیرازی مناسب افطار ۴٫۷۸ (۹۵٫۵۶%) ۱۸ امتیازs حلوا کاسه شیرازی ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *